διατροφή, άσκηση, δίαιτα, πρόγραμμα διατροφής, απώλεια βάρους, κάψιμο λίπους, παχυσαρκία, διαταραχές λήψης τροφής, υπέρταση, σακχαρώδης διαβήτης, υπερλιπιδαιμία, καρδιαγγειακά νοσήματα, γαστρεντερολογικά νοσήματα, νεφροπάθειες, Σωματομετρήσεις – μέτρηση βάρους, ύψους, περιφερειών, Αναλύση σύσταση σώματος – Λιπομέτρηση, Μέτρηση βασικού μεταβολισμού, Αξιολόγηση φυσικής κατάστασης – Μέτρηση καρδιοαναπνευστικής ικανότητας

Ένα παιδί με αυξημένο βάρος δεν είναι μόνο ένα «εύσωμο παιδί», αλλά και ένα παιδί με πιθανά προβλήματα υγείας. Δυστυχώς, το υπερβάλλον βάρος κρύβει κινδύνους για την υγεία, ακόμη και στην παιδική ηλικία και οι επιπτώσεις της παιδικής παχυσαρκίας είναι συγκρίσιμες με αυτές που παρατηρούνται στους παχύσαρκους ενήλικες.

Είμαι παχύσαρκος ή υπέρβαρος; Ποιο είναι τελικά το ιδανικό μου βάρος;

Συμβουλευτική για παχύσαρκα παιδιά

Η Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι, Διαιτολόγος–Διατροφολόγος, M.Sc. στην εφημερίδα Health Day με θέμα: "Πρωινό Γεύμα, Πολύ σημαντικό και για τα παιδιά"

Αγγελιοφόρος της Κυριακής

Newsletter Mednutrition

H Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Νηπιαγωγείου «Πρότυπο Αγγλόφωνο Νηπιακό Κέντρο»

ΙΕΚ ΞΥΝΗ - Τμήμα Διαιτολογίας

Ακαδημίες στίβου ΠΕΛΑΣΓΟΣ Λάρισας

Νέα σουπλά για τα Mongo στη Λάρισα με την διατροφική πληροφορία από το medNutrition

Συνέντευξη από το Larisaout.gr

"Διατροφικά" PODCASTs

Η podcaster Αλεξάνδρα Κουμπίτσκι, Διαιτολόγος- Διατροφολόγος M.Sc., στα πλαίσια της ενότητας "Μεγαλώνοντας υγιή παιδιά" των podcast του medNutrition θα σας μιλήσει για το πώς μπορείτε να αναγνωρίσετε το πιθανώς αυξημένο βάρος του παιδιού σας.

Πατήστε εδώ για να ακούσετε το podcast

Μήπως φταίω εγώ που το παιδί μου είναι παχύσαρκο;

Τηλεόραση και υπολογιστές… σύμμαχοι της παιδικής παχυσαρκίας.